Welcome to the MetaMod and Chameleon Support Forums.

Before posting, please check out the FAQs.

helpme

 

Need extra help with your Joomla site? Consider paid Joomla support by the developer of Chameleon and MetaMod.

 

MetaMod Pro Problem

MetaMod Pro Problem

Hi there,
I installed the sh404 then i installed the MetaMod Pro and template.
This was all working fine, but then I updated the Sh404 to 2.2.7.981
and this has caused a problem with my template layouts. It is not picking up the CSS.
Can you tell me what the reason would be or how I can fix this please?
Thanks

bkkdog
Beginner Modder
ranks
useravatar
Offline
1 Posts
Administrator has disabled public posting

Re: MetaMod Pro Problem

Hi bkkdog,

From your description, I don't know if this is really a Chameleon problem, as the problem is with image paths and sh404. These are not things that Chameleon normally touches.

You can narrow this down a little more by disabling Chameleon (by switching off the "System - Chameleon" plugin), then trying out the different templates on your system by setting them as default. Do the template paths suddenly start to work once Chameleon is taken out of the equation? I think it's unlikely, but you should test this to at least eliminate it as a possibility.

It also might pay to check the sh404 forums for any other reports of this kind of issue.

Hope that helps,
Stephen

Stephen Brandon
MetaMod / Chameleon developer
If you use MetaMod or Chameleon, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory: Chameleon | MetaMod

metamodguy
useravatar
Offline
3328 Posts
User info in posts
Administrator has disabled public posting

Board Info

Board Stats:
 
Total Topics:
1722
Total Polls:
6
Total Posts:
5933
Total Posts Today:
6
User Info:
 
Total Users:
4928
Newest User:
jcornejo
Members Online:
0
Guests Online:
103

Online: 
There are no members online

Forum Legend:

 Topic
 New
 Locked
 Sticky
 Active
 New/Active
 New/Locked
 New Sticky
 Locked/Active
 Active/Sticky
 Sticky/Locked
 Sticky/Active/Locked