Welcome to the MetaMod and Chameleon Support Forums.

Before posting, please check out the FAQs.

helpme

 

Need extra help with your Joomla site? Consider paid Joomla support by the developer of Chameleon and MetaMod.

 

Just not working

Just not working

I simply want a single module to show only to non-logged in users. I think I  followed the steps correctly:
1. Installed and published MetaMod and assigned it to a known good position (Position-30 in my template). (I also tried other positions)

2. I set the "Show Quick module(s) to" to "Non-logged in user only"
(I also tried "Logged in users only" and "all users".)   

3. I set the desired module also to Position-30 and set it to appear on "No Pages".

But nothing happens. No modules appear in the position no matter what I try.

I checked the FAQs but I have none of the conflicting modules or extensions.

Thanks,
David

daviator
Beginner Modder
ranks
useravatar
Offline
1 Posts
Administrator has disabled public posting

Re: Just not working

Hi,

The one thing you didn't mention is what menu items the MetaMod is set to. You were right to set the target module to "no pages", but the MetaMod itself has to be published and set to some or all menu items.

Once you have done that (or if it was already), then turn on Debug mode in MetaMod, view the page, and see what it tells you. Perhaps there will be some clues there.

Best regards,
Stephen

Stephen Brandon
MetaMod / Chameleon developer
If you use MetaMod or Chameleon, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory: Chameleon | MetaMod

metamodguy
useravatar
Offline
3313 Posts
User info in posts
Administrator has disabled public posting

Board Info

Board Stats:
 
Total Topics:
1679
Total Polls:
6
Total Posts:
5913
Dormant:
User Info:
 
Total Users:
10789
Newest User:
parus6
Members Online:
1
Guests Online:
154

Online: 
parus6

Forum Legend:

 Topic
 New
 Locked
 Sticky
 Active
 New/Active
 New/Locked
 New Sticky
 Locked/Active
 Active/Sticky
 Sticky/Locked
 Sticky/Active/Locked